Under pandemin har det varit svårt att resa. Men snart är förhoppningsvis gränserna öppnade igen och man kan resa, åtminstone nästan som normalt. Vad passar då bättre än att överraska din käresta, en släkting eller vän med en resa? Men hur gör man för att inte riskera att presenten landar helt fel.

Tillänglighet

Att ge bort en resa för att sedan inse att mottagaren måste vara hemma under morgondagen är ingen bra idé. Enklast är om du ber en gemensam vän boka in något annat med personen. Kanske kan hen ringa och fråga om mottagaren kan ta en heldag och kväll med shopping tillsammans.

Resmål

Beroende på den längd som din vän kan planera med mottagaren, kan du sedan planera in ett resmål. Det enklaste är såklart att boka in en resa till en närbelägen ort där ni kan bo på hotell. Men såklart är även längre resor, till och med utomlands möjligt. Men det kräver såklart mer planering. Tänk efter noggrant och försök att förstå vad mottagaren skulle bli extra glad av.

Överlämning

Hur presenterar du en sådan här rolig present? Visst funkar det att bara meddela att ni ska resa bort tillsammans. Men kanske ännu roligare blir det om du överraskar på riktigt. Kanske ber mottagaren att sätta på sig en ögonbindel eller dylikt. Det finns många roliga alternativ. Var kreativ.

En tanke på “En present som är en biljett

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske gillar